У зв’язку з воєнним станом в Україні не буде офіційного вихідного 1 січня. Однак приватний бізнес може на власний розсуд змінювати робочий графік. Як у цей день працюватимуть основні соціальні та фінансові установи, дізнавались журналісти ТК «Орбіта».

Що стосується супермаркетів Покровська, то 31 грудня планується скорочення їх роботи на 1-2 години, а 1 січня вони, як і зазвичай, відкриються, але трохи пізніше.

Відділення «ПриватБанку» та «Ощадбанку» 31 грудня не працюватимуть, адже це неділя, і за графіком у них вихідний. Проте це не завадить клієнтам здійснювати фінансові операції.

«Банкомати та термінали працюють в штатному режимі, тобто інкасація працює і поповнює банкомати, щоб клієнти мали змогу зняти гроші. 1 січня відділення працюють в штатному режимі. Деякі відділення будуть відкриватися з дев’ятої години ранку, деякі з восьмої», – розповіла начальниця філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк» Ганна Прасол. 

Точка видачі «Розетки» в Покровську 31 грудня працюватиме з 9:00 до 16:00.

«Укрпошта» буде працювати за звичайним, стандартним графіком, без скорочень. «Нова пошта» цього дня буде відкрита лише до 17:00. На 1 січня обидві компанії запланували вихідний.

А ось Покровське УСЗН у цей день працюватиме з самого ранку, з 7:45 до 16:00.

«Будуть працювати усі відділи та всі спеціалісти, надаватися всі соціальні послуги, а також усі консультації», – пояснила заступниця начальника Покровського УСЗН Тетяна Бєлкіна. 

Нагадаємо, що комендантська година не скасовується через свята. А 1 січня краще попередньо ще раз перевірити графіки роботи потрібних установ на офіційних сайтах. 

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, як зміниться розмір пенсій з 1 січня 2024 року