1 людина загинула і 1 поранена внаслідок нічного удару по Мирнограду. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Росіяни поцілили ракетою у прибудову до готелю – на момент удару в готелі перебували близько 30 людей, вони не постраждали», – зазначив очільник Донеччини.

За його інформацією, пошкоджено три будинки і три автомобілі.

Як повідомили у Донецькій обласній прокуратурі, росіяни вдарили по Мирнограду 29 січня близько 23:00, попередньо з ЗРК С-300.

«Від ворожої атаки загинув 38-річний чоловік, який їхав на велосипеді з роботи додому. Також дістала поранень жінка 50 років. Її з забоями доставлено до лікарні для надання медичної допомоги», – зазначають у прокуратурі.

Раніше Суспільне з посиланням на ДСНС повідомляло, що з-під завалів у Мирнограді вилучили тіло загиблої. За уточненими даними, жінка жива.

Жінку 1973 року народження, яка постраждала в Миргнограді внаслідок обстрілу, рятувальники деблокували близько другої години ночі. Про це повідомив кореспонденту ТК «Орбіта» начальник Мирноградської МВА Юрій Ключка. За його словами, зараз жінка знаходиться в травматологічному відділенні міської лікарні, її життю нічого не загрожує.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що росіяни вчергове обстріляли Мирноград уночі з 29 на 30 січня.