Новостворений підрозділ Гвардії наступу Національної гвардії України отримав від «Метінвесту» техніку для наступу на 10 млн гривень.

До складу допомоги увійшли: 20 приладів нічного бачення, 7 дальномірів, 30 колліматорних голографічних прицілів та збільшувачів-магніфаєрів до них, 10 біноклів Schteiner, 7 квадрокоптерів DJI MAVIC 3Т та FMC, а також автономні зарядні станції EcoFlow, супутникові модеми Starlink та інше.

Для підвищення мобільності підрозділу передали бус та пікап.

«Постачання високопрофесійної військової техніки потребує погодження документів дозвільного характеру для переміщення техніки через кордон, контроль за логістикою та передачею пристроїв кінцевому користувачу. З виконанням кожного нового запиту військових, ми все ретельніше оцінюємо потреби та якість техніки, все задля підвищення ефективності волонтерства та благодійності. Ми намагаємось задовольняти специфічні потреби військових, де в силу складності централізованого постачання допомога потрібна найбільше», - коментує старший менеджер Управління злиття та поглинання проектного офісу компанії Олександр Куль.