По закінченню жовтня 2021 року за підсумками виступів представників Донецької області на всеукраїнських і міжнародних змаганнях визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Про це повідомляє відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області.

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини визнана бронзова призерка чемпіонату Європи з боксу серед молоді Дар’я-Ольга Гутаріна з Маріуполя. Відповідно звання тренера місяця отримали її наставники Антон Коссе та Андрій Музика.

Заслужений майстер спорту України з гирьового спорту, дворазовий срібний і бронзовий призер чемпіонату світу Леон Білицький та його тренер Валерій Білицький із села Гришине Покровської громади відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

Переможцями номінацій «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю стали: заслужений майстер спорту України з дзюдо серед спортсменів з порушеннями слуху, володарка «золота» у командному заліку і «бронзи» у індивідуальних змаганнях на чемпіонаті світу Марина Погорелова та її наставник Олександр Земечев із міста Маріуполь.