Колектив «Маринівські дівчата» Маринівського сільського клубу став переможцем ІУ Міжнародного фестивалю-конкурсу «Ти у серці моїм, Україно!», який проходив у Києві 23 серпня і був присвячений Дню Незалежності України. Про це повідомляється на сторінці Покровської РДА у Фейсбуці.

Фольклорно-етнографічний колектив «Маринівські дівчата» Маринівського сільського клубу комунального закладу культури «Покровський районний культурно-дозвіллєвий центр» виступив з народними піснями «Шахтарочка», «Сини України», «Цвіте горох». Керівник колективу Валентина Євсеєнко прочитала вірші про Україну.

Серед 50 учасників фестивалю із різних областей України, Канади, Польщі, Латвії, Голландії наш колектив отримав перше місце.

Це не перша перемога колективу у цьому році. 9 травня «Маринівські дівчата» взяли участь у культурно-мистецькій програмі «Рокам ніколи памяті не стерти» на Співочому полі у м. Києві. У березні 2019 року - лауреати обласного конкурсу читців «В сім’ї вольній, новій», присвяченому пам’яті Т.Г.Шевченка (2 місце), у травні - переможці ХУ Міжнародного фольклорно-етнографічного фестивалю «Коломийка-2019» (2 місце).

Вітаємо наших Маринівських дівчат з перемогою і бажаємо їм нових творчих здобутків!