Із свіжим печивом заступниця начальника Покровської міської військової адміністрації Олена Харчевна завітала до центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Милосердя». Зараз установа працює у змішаному форматі. У режимі онлайн та очно тут займаються сорок діточок з усієї великої Покровської громади.

Олена Харчевна постійна гостя цієї установи, якій тут завжди дуже раді.

«Олена Володимирівна, як завжди, приходить неочікувано та з подарунками для наших діточок. Ми щиро вдячні за допомогу та за увагу до наших дітей, завжди раді її бачити. Керівництво військової адміністрації дуже піклується про наш Центр та активно допомагає і ніколи не залишається осторонь наших проблемних питань», - розповіла мама вихованця Центру Людмила Фоменко.

Зараз реабілітаційний центр «Милосердя» відвідує 28 дітей і осіб з інвалідністю, та ще 11 вихованців займаються онлайн.

«Вихованці центру - це велика родина. Тут діти нашої громади відволікаються від війни, і це покращує їхній психічний стан, якість життя і здоров'я. Ми працюємо, щоб всі діти, які потребують додаткової підтримки та реабілітації, могли її отримати. І тому ми дуже раді, що до нас відтепер буде їздити ще одна дитина з селища Лисівка. Тепер у нас буде 40 вихованців», – розповіла керівниця ЦКРОІ «Милосердя» Марина Алексєєнко.

Детальніше - в сюжеті телекомпанії «Орбіта».