Мирноградський міський осередок Національної Спілки краєзнавців України «Старий рудник» вітає своїх колег з Донецької обласної краєзнавчої організації, всіх краєзнавців-аматорів новоствореного Покровського району з нашим професійним святом - Всеукраїнським Днем краєзнавства.

Зараз важкий час для нашої країни, для українського народу, для кожного з нас. Головні бажання у всіх нас зараз - вистояти, витримати, перемогти та дожити до нашої Перемоги.

Ворог може знищити наші музеї та бібліотеки, спалити книги та документи, але він не зможе вбити наші знання та любов до історії нашої Батьківщини, нашої України!

Щиро бажаємо всім краєзнавцям, «зберігачам історії» зустріти разом день нашої Перемоги! Нехай всім вам вистачить сил та здоров’я, щоб з подвійними силою та бажанням знову поринути у краєзнавчу діяльність на благо нашої України, щоб продовжити нашу почесну місію у справі популяризації знань з історії рідного краю, патріотичного виховання молоді, в збереженні історичної та культурної спадщини України!

Джерело Сергій Луковенко