Як вже повідомлялось, учора в селі Звірове Покровської громади під час вибуху у приватному будинку загинула жінка та постраждали двоє чоловіків. Покровське районне управління поліції Донецької області повідомляє подробиці події.

Учора, 9 грудня, о 22:51 до поліції Покровська надійшло повідомлення від лікарів «швидкої допомоги» про те, що у приватному будинку стався вибух, внаслідок якого постраждали люди.

На місце події прибули слідчо-оперативна група, керівництво поліції Покровська та вибухотехнічна служба. Встановлено, що в оселі проживає 47-річна жінка разом зі своїм 43-річним співмешканцем.

До них у гості приїхав 44-річний колишній співмешканець жінки. Між присутніми виник конфлікт, під час якого гість підірвав подружжя – кинув їм під ноги вибухонебезпечний предмет, попередньо гранату Ф-1.

Від отриманих травм жінка загинула на місці, а її співмешканець госпіталізований з осколковими пораненнями. Сам правопорушник отримав незначні ушкодження та від медичної допомоги відмовився.

Фігурант - житель Слов’янська, раніше судимий за незаконне поводження зі зброєю та крадіжку, затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Усі зібрані речові докази спрямовано на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство та замах на умисне вбивство).

dn.npu.gov.ua