Протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували 6 пожеж на території області, на яких загинуло 2 осіб. Одна зі смертельних пожеж сталася в місті Українськ Покровського району. Про це повідомляють у ГУ ДСНС України в Донецькій області.

Повідомлення про пожежу в Українську надійшло до Служби порятунку 2 лютого о 15:50. Прибувши на місце, рятувальники 91 державної пожежно-рятувальної частини встановили, що відбувається горіння легкового автомобіля у гаражі. Під час ліквідації пожежі всередині автомобіля виявили тіло загиблої людини.

Загоряння ліквідували о 17:05 на площі 25 м². Залучалося 6 рятувальників та 1 одиниця техніки. Причини та обставини пожежі встановлюються.

Інша смертельна пожежа сталася сьогодні на світанку. О 05:51 надійшло повідомлення про пожежу в 9-поверховому житловому будинку в місті Торецьк Бахмутського району.

«На виклик вирушили рятувальники Торецького гарнізону. По прибуттю на місце події було встановлено, що відбувається горіння у квартирі на 8 поверсі. Під час ліквідації пожежі в одному із приміщень виявили тіло загиблої особи», – повідомляють у ДСНС.

Вогнеборці ліквідували загоряння о 06:56 на площі 60 м². До ліквідації пожежі залучалось 12 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Мирнограді під час гасіння пожежі було виявлено тіло загиблої людини.