Станом на 10 годину ранку 6 жовтня в інфекційній лікарні м. Мирноград з діагнозом «коронавірусна інфекція» на лікуванні знаходиться 34 особи, із них 7 жителів Мирнограда. З підозрою на коронавірусну інфекцію знаходиться 41 особа, з них 9 жителів Мирнограда. Такі дані наводить мирноградський міський голова Олександр Брикалов.

За добу з підозрою на коронавірусну хворобу госпіталізовано 7 людей, з них 2 мешканця Мирнограда.

На самоізоляції перебуває 104 особи, з них 49 осіб з підтвердженим COVID-19.

Одна людина перебуває у важкому стані та підключена до апарату ШВЛ. 24 хворих перебувають на кисневій підтримці за допомогою кисневих концентраторів.

Заповненість ліжок в інфекційній лікарні м. Мирноград складає з урахуванням хворих на пневмонію - 100,0% (без розгортання додаткових ліжок), всього на лікуванні перебуває 75 хворих.

Терапевтичне відділення Мирноградської центральної міської лікарні відновило прийом хворих з дотриманням протиепідемічних заходів. У відділенні на лікуванні перебуває 43 хворих з пневмоніями.

Станом на 6 жовтня заклади загальної середньої освіти міста працюють в звичайному режимі із суворим дотриманням Тимчасових рекомендацій щодо організації навчального процесу. На самоізоляції 50 учнів, з них двоє дітей з підтвердженим COVID-19.