Працівникам ДП «ВК «Краснолиманська» і ТОВ «Краснолиманське», які мають заборгованість по зарплаті, і в сім'ях яких є діти віком до 18 років, виплатили 712 тисяч гривень. Про це повідомляється на сторінці Покровської міської ради у Facebook.

«Працівники ДП «ВК «Краснолиманська» і ТОВ «Краснолиманське», які проживають в м. Покровськ, м. Родинське, сел. Шевченко і мають заборгованість по зарплаті, в сім'ях яких є діти віком до 18 років, отримали від Покровської міської ради матеріальну допомогу в розмірі 1000 грн. на кожну неповнолітню дитину (до 18 років)», - йдеться у повідомленні.

Рішення про виділення матеріальної допомоги було прийняте за ініціативою в.п. Покровського міського голови Ірина Сущенко, депутатів Покровського міської ради, народного депутата України Руслан Требушкін.

З 21 лютого до 2 березня 2020 року тривав прийом документів в м. Покровськ та м. Родинське. За цей період було прийнято 579 заяв від працівників цих підприємств на 804 дитини. У деяких з заявників виниклі проблеми щодо підтвердження місця роботи. Усі спірні питання були розглянуті на засіданнях комісії.

Наразі прийом документів обмежено через запровадження карантину. Адреса для звернень: uszn@pokrovsk-rada.gov.ua