23.11.2021 прокурорами Донецької спецпрокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил на території приватного домоволодіння у населеному пункті Курахівка Покровського району Донецької області в ході санкціонованого обшуку виявлено схрон боєприпасів та вибухових речовин.

На місці огляду вилучено: ручні протитанкові гранати РПГ-22 (3 одиниці); протипіхотні міни ДМ-11 (2 одиниці); сигнальні патрони РОП-30 (7 одиниць); гранати РГН (2 одиниці); підривачі УЗД-2 (2 одиниці).

Походження виявлених боєприпасів встановлюється. Проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії і тривають оперативні заходи щодо встановлення осіб, в тому числі, з числа військовослужбовців, причетних до незаконного поводження з боєприпасами.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділення поліції № 2 Покровського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Донецькій області, за оперативного супроводу Головного оперативно-розшукового відділу 11-го прикордонного загону.