29 серпня на посаду прем’єр-міністра України був призначений Олексій Валерійович Гончарук. Перед цим він подав електронну декларацію кандидата на посаду, яка охоплює попередній рік.

Члени сім'ї у суб'єкта декларування не зазначені.

Нерухомість

У графі «нерухомість» Олексій Гончарук зазначив, що з 2006 року зареєстрований в квартирі площею 71 квадратний метр в місті Чернігові, яка належить Олегу Валерійовичу Гончаруку. З 2014-го декларант орендує квартиру в Києві площею 78 квадратних метрів.

Транспортні засоби

У власності суб’єкта декларування є легковий автомобіль JAGUAR «X-TYPE» 2007 року випуску, що був придбаний у 2011 році.

Корпоративні права

Олексій Гончарук зазначив, що володіє третиною приватної компанії з обмеженою відповідальністю Global Health Resolutuion Participation B.V. у Нідерландах. Також він є членом обслуговуючого кооперативу «Садове товариство «Астрон» в Україні.

Доходи

У 2018 році декларант мав три джерела доходу. Заробітна плата, отримана за основним місцем роботи, а саме в громадській організації «Офіс ефективного регулювання», склала 60 тисяч 722 гривні. За підприємницьку діяльність Олексій Гончарук отримав 1 мільйон 789 тисяч 972 гривні. Окрім того, він отримав 634 гривні як додаткове благо від акціонерного товариства «Універсал Банк».

Грошові активи

Декларант зазначив, що має грошові активи в гривнях загальною сумою 258 тисяч 361 гривня. 100 тисяч з них – це готівкові кошти, решта розміщена на двох банківських рахунках: в «Універсал Банку» і «Альфа-банку». Також прем’єр-міністр має готівкові збереження у валюті – 84 тисячі доларів та 36 тисяч євро.

Робота за сумісництвом та членство в організаціях та їх органах

Олексій Гончарук зазначив роботу за сумісництвом – неоплачувану посаду голови правління обслуговуючого кооперативу «Садове товариство «Астрон», а також членство в громадських організаціях «Сила людей», «Офіс ефективного регулювання» (голова правління), «Люди важливі» та Національній асоціації адвокатів України.