Постачальник YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») нагадує: жителям області слід вчасно передавати показання електролічильника, щоб платити лише за спожиту електроенергію. Повідомляти показання можна як постачальнику, так і оператору системи розподілу (ОСР).

Якщо клієнт вчасно не повідомив показання, постачальник отримує від ОСР розрахунок обсягу спожитої електроенергії за середньодобовим споживанням та виставляє рахунок на основі таких даних.

Фіксувати та передавати показання лічильника постачальнику YASNO варто з 1 по 3 число включно кожного місяця. Передати їх можна онлайн – за допомогою Особистого кабінету, чат-бота у Viber, мобільного додатку, форми для передачі показань, особистих повідомлень на сторінці у Facebook, або офлайн – за телефонами контакт-центру.

«Наші сервіси – швидкі, легкі в використанні та безпечні. З їхньою допомогою можна передати показання лічильника за себе та своїх рідних у лічені хвилини. Візьміть собі за правило повідомляти показання вчасно, щоб мати коректні нарахування у платіжках», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.