У Покровську відбулась нарада з визначення стипендіатів серед обдарованої учнівської молоді. За рішенням комісії стипендію Покровської МВА призначили ще 14 дітям громади  – повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Стипендія призначається за певні заслуги і виплачується впродовж року з моменту призначення. Зокрема стипендії за добрі показники в навчанні отримували 28 учнів громади. За рішенням комісії з цього списку було виключено 11 учнів у зв’язку із закінченням терміну виплати. Натомість було затверджено 13 нових стипендіатів, серед яких – переможці різних етапів Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсів-захистів МАН, мовно-літературних, науково-технічних конкурсів тощо.

Крім цього, комісія виключила з переліку стипендіатів вихованку ДЮСШ, яка припинила спортивну кар’єру. Натомість стипендію було призначено кандидату в майстри спорту України, неодноразовій переможниці та призерці змагань всеукраїнського рівня.

«Варто зазначити, що ця ініціатива вже не перший рік реалізується в нашій громаді. Вона спрямована на підтримку та заохочення дітей та молоді, які мають високі досягнення в різних сферах. Зокрема, сьогодні було призначено стипендії молодим мешканцям нашої громади, які отримуватимуть від 1000 до 1200 гривень – залежно від віку та досягнень. Це обдарована молодь, якою ми дуже пишаємося та вважаємо за необхідне підтримувати та мотивувати до нових звершень», – зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».