Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ України та Державна міграційна служба з 12 травня повертаються до звичайного режиму роботи у зв'язку з пом'якшенням карантину в країні. Про це з посиланням на прес-службу МВС повідомляє 112 Україна.

Наголошується, що скасування обмежень, встановлених у зв'язку із запровадженням карантину в Україні, буде відбуватися з урахуванням епідеміологічної ситуації в регіонах, а також відновлення транспортного сполучення в містах.

«Територіальні підрозділи Державної міграційної служби та центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс" планують розширити графіки роботи і збільшити кількість послуг, які будуть надаватися громадянам України, іноземцям та особам без громадянства», - йдеться в повідомленні.

Крім того, надання послуг буде здійснюватися з дотриманням вимог перебування однієї особи на 10 кв. м, робочі місця працівників обладнані захисною перегородкою, будуть проводити термометрію та дезінфекцію приміщень.

Водночас не будуть допускатися працівники і відвідувачі, які мають ознаки респіраторних захворювань або без наявності захисної маски.