Зустрічі начальника Покровської МВА Сергія Добряка з трудовими колективами Покровської МТГ продовжуються. Цього разу він разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо спілкувався з представниками старостинських округів Покровської громади та колективами Покровської МВА.

Під час зустрічі обговорили питання облаштування свердловин, підвезення мешканців до міста, забезпечення дровами, надання адміністративних та соціальних послуг, безпекові умови освітнього процесу в громаді в новому навчальному році, забезпечення мешканців гуманітарною допомогою.

«Сьогодні до спілкування долучились працівники контактного центру, відділу роботи зі зверненнями громадян та інші колективи. Питання звучали різні. Найбільш актуальне – ремонт доріг у старостатах, в який ми вже заходимо. В Лисівському СО частково проведені ремонтні роботи. Будемо планово переходити до ремонту доріг в інших старостатах. Також були питання про буріння свердловин, про водопостачання як окремих вулиць, так і в цілому старостатів. Ми ведемо підготовку до сталого водопостачання. Води поки що немає, але ми впевнені, що до зими цю проблему розв'яжемо. Є болючі питання щодо транспортного сполучення. Частково його нам закриває ГО «Проліска» соціальними маршрутами, але ми теж займаємося організацією перевезень жителів із залученням автотранспорту наших комунальних підприємств. Маємо надію, що після того, як громада отримає автобуси від компанії «Метінвест», ми зайдемо в соціальні маршрути», - розповів під час зустрічі Сергій Добряк.

Які ще питання, озвучені на зустрічі, отримали відповіді, дізнаєтесь з нашого сюжету.