У Покровську тривають зустрічі начальника міської військової адміністрації з трудовими колективами міста. На цей раз Сергій Добряк завітав до Клінічної лікарні інтенсивного лікування.

Її працівники – перш за все мешканці Покровська та наближених населених пунктів, тому й турбують їх такі ж питання, як і будь-якого пересічного жителя: водозабезпечення, дороги та наступний опалювальний сезон.

«Сьогодні наша громада отримує воду з альтернативного джерела водопостачання. Також наповнюється Карлівське водосховище. Було здійснено пробний пуск фільтрувальної станції, але поки тривають технологічні процеси. Ми отримуємо 400 кубометрів рідини на годину і цього вистачає за умови, якщо люди не поливають городи. Прикро, що вода гарної якості просто витікає в землю, через що її не вистачає не всім. Відстежувати ці процеси складно, тому можемо лише розраховувати на свідомість людей», – зазначив Сергій Добряк.

Цікавив присутніх і стан будівлі, де раніше функціонувало пологове відділення. Зараз тут розташована третя черга ковідного відділення і працює жіноча консультація. Її планують перевести в інше приміщення, а в цьому будівельники розпочнуть ремонт.

На які ще питання лікарів відповів начальник Покровської МВА Сергій Добряк – дізнаєтесь із сюжету телекомпанії «Орбіта».