Начальник Покровської міської військової адміністрації продовжує зустрічі з трудовими колективами громади. Цього разу його співрозмовники – працівники міської стоматології та поліклініки.

Зустріч Сергій Добряк почав з безпекової ситуації, закликавши не потрапляти на гачок російської дезінформації та берегти своє ментальне здоров’я.

Чимало роз’яснень надав очільник громади щодо комунальних питань та підготовки до майбутньої зими. Присутніх цікавив ремонт проїжджої частини на вулицях Шмідта та Шосейної.

«Зараз сили комунальників громади зосереджені на тому, аби зробити всі дороги проїзними. Капітально відремонтовано Мирноградський міст, вкладається новий шар асфальту на вулицях у всіх районах міста. Одним з гострих питань залишається ремонт доріг на вулицях Шосейна та Шмідта. Плануємо завершити роботи на вул. Шосейній до кінця поточного року. Щодо Шмідта, там також найближчим часом планується виконати капітальний ремонт, а поки на постійній основі виконується підсипка», - поділився начальник Покровської МВА.

Говорив Сергій Добряк і про те, що надходження до бюджету громади відчутно зменшилися. Тож у пріоритеті фінансування життєво важливих заходів.

Більше детально про діалог з медиками дивіться у сюжеті телекомпанії «Орбіта».