Підготовка до опалювального сезону, ліквідація наслідків ворожого обстрілу, комунальні питання. Такі основні теми, з якими жителі громади звернулися на черговий прийом до начальника Покровської міської військової адміністрації. Загалом Сергій Добряк вислухав 15 мешканців, і вони отримали вичерпні відповіді.

Здебільшого, під час спілкування з Сергієм Добряком лунають питання, які стосуються ремонту будинків, облаштування житлових умов для внутрішньо переміщених осіб, виділення деревини на опалювальний сезон та доукомплектації захисних споруд.

Саме з проханням щодо ремонту підвального приміщення, в якому облаштовано тимчасове укриття, до керівників громади звернулась мешканка вулиці Таманова Людмила Левченко.

Через постійні пориви труб, в приміщенні з’являється вогкість та пліснява, частково обвалилось тинькування. Через наявну заборгованість серед мешканців будинку представники обслуговуючої кампанії виконувати роботи відмовляються, тож жителі розраховують на підтримку місцевих комунальників.

Декілька звернень стосувались прохань в допомозі з ліквідації наслідків обстрілів, а саме виділення шиферу та монтажу вікон, а також підготовки до зими.

«Дякую всім нашим колегам, комунальним службам за те, що відпрацювали левову частку звернень ще до очного спілкування з мешканцями, відразу, як вони надійшли до контактного центру. Поменшало звернень в житлово-комунальній сфері – з приводу водо- та теплопостачання. Були заявки по ліквідації наслідків обстрілу, необхідності в дровах. Все фіксуємо та відпрацьовуємо», - розповів начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Які ще питання цікавили відвідувачів – дізнаєтесь із сюжету ТК «Орбіта».