У Селидовому внаслідок нічного російського обстрілу поранено жінку. У ході пошуково-рятувальної операції знайдено фрагменти тіл, які можуть належати її 53-річному сину та онуку 13 років. Про це повідомили в Селидівській міській військовій адміністрації.

Нагадаємо, 28 травня о 21:30 росіяни скинули на Селидове дві керовані авіабомби, поцілили у приватний будинок. Фрагменти тіл, знайдені на місці ворожого обстрілу, передані в поліцію для експертизи.

Зранку на місці влучання авіабомб працює техніка, комунальники допомагають розчищати вулиці. Одразу, як дозволили рятувальники, мешканцям постраждалих будинків розпочали видавати будівельні матеріали для екстреного ремонту.

«Гуманітарний штаб Селидівської МВА спільно з КП «Комунальник м. Селидове» негайно вирушили на місце руйнувань. Працівники гумштабу видали набори для екстреного ремонту житла. Мешканці, чиї оселі зазнали пошкоджень у результаті варварської атаки, отримали дошки, рейки, листи OSB, тарпаулін, плівку, цвяхи та монтажну піну від БФ «Solidarites International», – повідомили в Селидівській МВА.

 Усього внаслідок чергового авіаудару в Селидовому пошкоджено 10 будинків і крамниця.