Бажаючи покататись на автівці, троє молодиків з Гірника вдалися до крадіжки. Спокусились вони на ВАЗ 2121, що належить мешканцю Селидового. За угон легковика їм тепер доведеться відповідати згідно Кримінального кодексу України, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

26 травня до чергової частини Селидівського відділення поліції із заявою про викрадення автомобіля ВАЗ 2121 звернувся 57-річний власник. Він розповів, що ввечері залишив автівку на подвір’ї свого домоволодіння, а вранці виявив її зникнення.

На пошуки легковика були орієнтовані наряди поліції та сусідні відділення поліції. Наступного дня селидівські оперативники виявили викрадену автівку у Гірнику на покинутих дачах. Машина була замаскована гіллям дерев. В ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили крадіїв.

- Викрадачами виявились троє мешканців Гірника - 19, 18 та 17 років. Приятелі приїхали до Селидового з метою заволодіти чужим автомобілем аби просто покататись. Причому їх мало цікавила марка та модель. Тож, проїжджаючи ввечері біля будинку потерпілого, вони побачили «підходящу» ВАЗівку та вирішили її вкрасти. Викотивши машину з подвір’я, приятелі докотили її до кінця вулиці та поїхали полями у сусіднє місто. Накатавшись, вони покинули автівку на дачах. Аби автомобіль не знайшли, хлопці закидали його гілками дерев, а сліди замели листям, – розповів начальник Селидівського відділення поліції Роман Козінцев.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.