У рамках проекту «Спеціальна програма підтримки Східної України», що реалізується за дорученням Уряду Німеччини та надає підконтрольним Уряду України територіям Донецької та Луганських областей, протягом 2020 року до КНП «Селидівська центральна міська лікарня Селидівської міської ради» було передано матеріально-технічну допомогу у вигляді засобів медичного призначення, меблів та устаткування. Про це повідомляє сайт Селидівської міськради.

Лікарня отримала 100 комплектів постільної білизни, пральну, сушильну, прасувальну та пакувальну машини, холодильник, 4 сучасні бактерицидні лампи, стерилізатор паровий, 10 функціональних ліжок з водонепроникними матрацами, миючі та дезінфікуючі засоби, безконтактні термометри тощо.

Слід зазначити, що на початку 2020 року Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) місто Селидове було відібрано як потенційного партнера для співпраці у сфері охорони здоров’я та соціального забезпечення. Даний проект зосереджено на перебудові структури, модернізації, розвитку потенціалу, кращому обладнанні та відновленні інфраструктури із залученням громадянського суспільства та місцевої влади.