Сьогодні, 07 жовтня фахівці Служби порятунку провели тактико-спеціальні навчання на території розташування Покровської міської територіальної виборчої комісії. За легендою внаслідок короткого замикання в електрощитовій сталося займання кабельної мережі та підлоги.

Члени виборчої комісії провели екстрену евакуацію усіх людей, які були у будівлі, та негайно зателефонували на номер «101». По прибуттю до місця виклику рятувальники, у складі ланки ГДЗС, провели розвідку пожежі та ліквідували займання. У той же час представники національної поліції обмежили проїзд транспортних засобів поблизу місця умовної пожежі.

Окрім навчань, фахівці ДСНС перевірили протипожежний стан об’єкту. Зокрема стан утримання шляхів евакуації та евакуаційних виходів, стан протипожежного водопостачання, наявність в достатній кількості та справність первинних засобів пожежогасіння, стан утримання електромереж та системи оповіщення.

З членами виборчої комісії було проведено додатковий інструктаж та детально пояснено порядок дій у разі виникнення екстрених ситуацій.

Подібні заходи будуть проходити й надалі.