Контрольні пункти в'їзду-виїзду Донеччини поступово відновлюють роботу, але наразі перетнути лінії розмежування можуть не всі громадяни. Тож рятувальники надають їм допомогу під час тривалого очікування, повідомляє ГУ ДСНС України у Донецькій області.

На кожному із чотирьох контрольних пунктів в’їзду-виїзду: «Майорське», «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Мар’їнка»  у цілодобовому режимі продовжують функціонувати пункти надання допомоги. У них чергують представники Головного управління ДСНС України у Донецькій області. Загалом з початку функціонування пунктів допомогу отримали більше 126 тисяч громадян.

Так, за минулу добу у пункті надання допомоги на КПВВ «Новотроїцьке» рятувальники надали допомогу 11 громадянам, з яких 3 дитини.

«У наметах ДСНС створені умови для комфортного перебування людей та дотримуються відповідні заходи безпеки у зв’язку із карантинними обмеженнями. Рятувальники надають усю необхідну допомогу, аби перебування людей на КПВВ було максимально комфортним та безпечним», – сказано в повідомленні.