Протягом трьох днів на телефон Служби порятунку «101» приходили повідомлення про необхідність допомогти тваринам, які не могли самостійно спуститися з висоти.

Зокрема, 26-го листопада о 12:00 в м. Білицьке до рятувальників звернулася власниця кота, який тривалий час самостійно не спускався з дерева. Рятувальники 19 Державного пожежно-рятувального загону за допомогою висувної пожежної драбини піднялись на дерево на рівень десяти метрів, зняли кота та передали власниці.

Від Головного управління залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки

27 листопада о 10:30 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканки мікрорайону «Світлий» міста Мирноград, що протягом трьох діб на даху триметрової будівлі знаходиться кіт і не може самостійно злізти. Рятувальники 9 Державного пожежно-рятувального загону, які прибули на місце події, за допомогою висувної драбини піднялись на крівлю будівлі та зняли тваринку.

Від Головного управління залучалось 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

А напередодні о 15:15 до рятувальників звернулися мешканці м. Костянтинівка з проханням допомогти зняти кішку з даху зупинки. Рятувальники 16 Державного пожежно-рятувального загону за допомогою драбини-штурмівки піднялись на крівлю зупинки громадського транспорту та зняли кішку.

Від Головного управління залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

dn.dsns.gov.ua