Про наслідки сьогоднішнього обстрілу та особливості роботи системи сповіщення покровський міський голова Руслан Требущкін повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.

Сьогодні Покровськ знову потрапив під обстріл. Шестеро містян отримали поранення, одна людина загинула. На місці події працюють фахівці. Заявки по всіх пошкоджених будівлях залишайте у Контакт-центрі: 0800300101. Усі будуть відпрацьовані спеціальною комісією.

Зауважу – система сповіщення населення спрацьовує тоді, коли про загрозу повідомляє протиповітряна оборона. Але зверніть увагу – ППО «не бачить» (!) артилерійські снаряди класу «земля-земля» – Гради, Урагани та інші! Встановіть додатково у телефони мобільний застосунок «Повітряна тривога». Але повну безпеку і завчасне сповіщення вам гарантувати не може ніхто.

Для всіх, хто хоче евакуюватися, щоденно з міського залізничного вокзалу відправляються потяги до Дніпра. А звідти можна поїхати до західних областей України.

Для тих, хто залишається – вкотре наголошую на необхідності підготовки укриттів! Подбайте про свою безпеку заздалегідь. Якщо у вас є питання, пропозиції, заявки – телефонуйте у Контактний центр.

Загалом же у місті продовжують працювати оперативний штаб та комунальні підприємства. Надалі діють режим світломаскування та комендантська година.