Народний депутат України Руслан Требушкін зустрівся з Міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України для обговорення низки питань, пов’язаних із ситуацією у вугільній галузі. Про це нардеп повідомив учора, 27 січня, на своїй сторінці в Facebook.

«Після зустрічей із шахтарями Покровська та Мирнограду продовжуємо працювати над вирішенням вугільних проблем. Сьогодні зустрівся із Тимофієм Миловановим – Міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, разом проговорили ряд важливих питань, пов'язаних із ситуацією, що склалася на вугільних підприємствах».

На зустрічі також обговорювалися питання розвитку вугільних регіонів та диверсифікації економіки. «Найважливіше наразі – це створення додаткових робочих місць, і в Україні є фінансовий ресурс від європейських партнерів, і є можливість направити ці кошти саме до нашого регіону», вважає Руслан Требушкін.

Як повідомив нардеп, роботу у цьому напрямку буде продовжено. Зокрема, на сьогодні заплановано зустріч із заступником Міністра енергетики та захисту довкілля України Станіславом Ковалевським.

«Хочу поділитися з ним своїм твердим переконанням – державні шахти нашого регіону ще мають ресурс для роботи! – повідомив Руслан Требушкін. Планую обговорити конкретні строки погашення заборгованості з виплати заробітної плати гірникам та необхідність технічного переоснащення вугільних підприємств».