Перші керівники Покровська продовжують працювати в режимі 24/7 та оперативно вирішувати питання, які стосуються стабільного життєзабезпечення громади та підготовки до будь-яких надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє Покровська міськрада.

Основними питаннями наради, яка пройшла за участю очільника громади Руслана Требушкіна, секретаря міської ради Наталії Іваньо, керуючої справами виконкому міськради Алевтини Жук та усіх заступників міського голови, стали  формування гуманітарної допомоги місцевим мешканцям, забезпечення засобами індивідуального захисту працівників житлово-комунальної сфери та критичної інфраструктурі громади. Також обговорили план евакуації на випадок загострення конфлікту.

«Ми бачимо, як розвивається ситуація в сусідніх містах Донеччини. Обстріли не припиняються. Тож питання безпеки та підготовки до будь-яких надзвичайних ситуацій є одними з головних тем. Разом з тим проговорюємо й інші питання соціального характеру», – зауважила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. 

Окрему увагу керівники громади приділили роботі комісії з установлення збитків на земельних ділянках. 

Унаслідок збройної агресії росії проти України земельний фонд зазнає непомірної шкоди й руйнувань. Через ракетні обстріли та проведення бойових дій земельні ділянки отримали суттєві пошкодження, а якість ґрунтів значно погіршилась. Тож задля оцінки таких збитків та фактичних втрат землекористувачів було  затверджено Методику визначення розміру шкоди, завданої землі, ґрунтам внаслідок надзвичайних ситуацій та бойових дій під час дії воєнного стану.