Керівники Покровської громади на чолі з міським головою розпочали робочі поїздки у населені пункти на приєднаних територіях. Учора відбулася зустріч з мешканцями Новотроїцького, повідомляє прес-служба Покровської міської ради.

У рамках робочого візиту провели прийом громадян. З жителями сільських територій спілкувалися міський голова Руслан Требушкін, секретар міської ради Наталія Іваньо, заступники міського голови та староста Віталій Шапошник.

15 громадян, що записалися на прийом, прийшли як з особистими, так і з колективними зверненнями. Головні питання, що турбують селян - комунальні проблеми, виділення земельних паїв та розвиток форм молодіжного дозвілля. Також неодноразово мова йшла про необхідність відкриття аптечного пункту на території села.

Із заявниками обговорили пріоритетність поставлених перед владою задач. Аби розв’язати земельні питання, міський голова доручив провести інвентаризацію земель для виявлення покинутих та занедбаних ділянок. Щодо інших звернень - заступники міського голови, кожен за своїм напрямком, взяли їх під контроль та визначили строки виконання.

Після прийому представники влади відвідали соціальні об’єкти: амбулаторію, клуб, школу та Новотроїцький храм.

Міський голова та секретар міської ради разом із профільними заступниками проінспектували кожний заклад та визначились із задачами та обсягом робіт. Так щодо загальноосвітньої школи було прийняте рішення залучити до ремонтних робіт господарську групу відділу освіти міськради, щоб навести лад у спортзалі.

Глобальні ремонтні роботи, які громада не зможе виконати самотужки, будуть проводитись із залученням позабюджетних інвестицій.