Росіяни вчергове атакували одну з прифронтових теплоелектростанцій ДТЕК. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

«За останні півтора місяці це вже шоста атака на прифронтову ТЕС. На щастя, обійшлося без постраждалих», – повідомляють у ДТЕК.

Однак через обстріл без опалення залишилися мешканці одного з населених пунктів поряд зі станцією. Було пошкоджено обладнання підприємства.

Після припинення обстрілів енергетики розпочали ліквідацію їх наслідків та докладають усіх зусиль для якнайшвидшого відновлення теплопостачання для мешканців – зазначають у ДТЕК.

Про обстріл теплоелектростанції також повідомили в НЕК «Укренерго».

«Вночі тричі була обстріляна теплова електростанція (ТЕС) в східному регіоні. Попри численні пошкодження, електростанція не припиняла роботу. Проте через пошкодження інфраструктури зупинився один енергоблок та припинилось опалення одного з населених пунктів поряд», – йдеться в повідомленні.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 5 грудня армія рф поцілила по місту Селидове чотирма ракетами «С-300». Зруйновано навчальний заклад, пошкоджено 2 адмінбудівлі, 2 приватних підприємства, багатоквартирні будинки, автомобілі.

Також в місті Новогродівка під завалами триповерхового житлового будинку, зруйнованого внаслідок обстрілу 29 листопада, знайдені фрагменти тіл, які неможливо ідентифікувати.