Цієї ночі росіяни обстріляли селище Новоекономічне Гродівської громади. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Сьогодні після опівночі окупанти завдали 3 ракетних удари по Новоекономічному. Пошкоджено три приватних будинки, заклади освіти. Інформації про постраждалих на цей час не надходило», – повідомляють у поліції.

Усього минулої доби окупанти атакували 6 населених пунктів Донеччини: міста Авдіївка, селище Очеретине, села Галицинівка, Майорськ, Новобахмутівка та Щербинівка. Обійшлося без постраждалих серед цивільного населення. 

Армія рф стріляла з авіації, РСЗВ «Град», артилерії. Так, по Щербинівці росіяни вдарили керованою авіабомбою. Пошкоджено щонайменше 8 приватних осель.

Ще три будинки зруйновано в Галицинівці внаслідок артилерійського обстрілу.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 81 людину, з початку обов’язкової евакуації – 97 050 осіб, серед них 12 742 – діти, 4 583 – люди з інвалідністю.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі з 29 на 30 листопада ворог здійснив масований ракетний обстріл Покровська, Мирнограда та Новогродівки.