Окупанти атакували житлові квартали з авіації, «Іскандерів», реактивної та важкої артилерії. За попередніми даними, постраждалих серед цивільних мешканців немає. Поранено двох поліцейських.

Ворог вдарив по 13 населених пунктах – містах Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Курахове, смт Велика Новосілка, Желанне, Райгородок, селах Богданівка, Веселе, Кам’янка, Красногорівка, Орлівка, Тоненьке.

За добу знищено та пошкоджено 8 об’єктів – житлові будинки, два заводи, магазин, торгові павільйони, службовий автомобіль.

Армія рф завдала ракетних ударів по Костянтинівці та Райгородку. Пошкоджено інфраструктуру, у селищі Райгородок постраждали співробітники поліції, які несли службу в групі реагування.

У Кураховому росіяни обстріляли з артилерії супермаркет і ринок. Десять обстрілів прийшлося по Авдіївці. В обох випадках інформація про постраждалих не надходила.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 79 людей, з початку обов’язкової евакуації - понад 33 946 осіб, серед них 5052 – діти, 1981 – люди з інвалідністю.

Поліція Донеччини