Справи на фронті та інформаційні аспекти війни - саме з цього розпочалася зустріч начальника Покровської військової адміністрації з трудовим колективом Родинської лікарні. Медики – місцеві мешканці, отож життя громади – важлива для кожного з них тема.

Під час зустрічі було обговорено питання, які стосуються: обороноздатності, організації трудових відносин в умовах воєнного стану, роботи комунальних підприємств та благоустрою. Говорили не лише про плани розвитку всіх сфер життєдіяльності у ТГ, а й про можливі перепони. Окремо підіймались теми тепло- і водопостачання, підготовки до зимового періоду, зокрема у Родинському.

«Наразі громада отримує воду з двох джерел, а також працює 251 свердловина. У плані підготовки до осінньо-зимового періоду зробити ще десятки. Крім того, працівники КП «Покровськводоканал» вже замінили понад 12 кілометрів водогону. Сподіваємось, що після «сезону поливу» водою буде забезпечено майже кожну домівку. Своєю чергою, спеціалісти КП «Покровськтепломережа» готуються до нового опалювального сезону, тому холодно також не має бути», - зазначив Сергій Добряк.

На які ще питання отримали відповідь лікарі – дізнаєтесь із сюжету ТК «Орбіта».