На сторінці виконкому Мирноградської міськради у Facebook розміщено рішення Міської комісії з питань техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій м. Мирноград щодо можливості функціонування ринків міста.

Так, для продовольчих та непродовольчих ринків тимчасово заборонено реалізацію непродовольчої групи товарів, крім торгівлі продуктами харчування (на продовольчих ринках), засобами гігієни, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку за умовами дотримання санітарних та протиепідемічних заходів.

Керівникам та власникам ринків: «Центральний», «Західний», «Лідер» (м-н «Світлий); ПП ТБ «Кристал» (вул. Соборна,5), ПП «Катарсіс» (м-н «Західний»,16-А), МПП «Комерсант», (м-н «Світлий, 1-Б), «Торгові ряди», (пров. Титова, 24), торгові ряди (ринок 5/6) (вул. Гірнична, 24) дозволено здійснювати функціонування ринків лише за умовами виконання відповідних вимог.

Відповідальність за дотриманням протиепідемічних заходів покладається на адміністрацію ринків та приватних підприємців, які здійснюють торгівлю на ринках.

Контроль за виконанням протиепідемічних заходів на території ринків міста покладається на Покровське районне управління Держпродспоживслужби Донецькій області та Мирноградське відділення поліції.

Докладніше за посиланням

Як повідомлялось раніше, у Мирнограді підприємці протестували проти закриття точок продажу продовольчих товарів.