Співробітники КП «Добро» готують котельні Добропільської, Білозерської та Новодонецької громад до наступного опалювального сезону. Про хід робіт розповів директор комунального підприємства.

«Господарським способом виготовили 3 котли: 2 для міста Білицького, 1 – для Білозерського на заміну. Також у селищі Водянському капітально ремонтуємо, міняємо конвеєр», – розповів Олег Дмитрук.

В найближчі два місяці на підприємстві своїми силами та за допомогою підрядників планують замінити 5 кілометрів тепломереж. Також займаються питанням резервного джерела води.

«Пробурили свердловина на котельні №1 міста Добропілля в рамках капітального ремонту резервного водоживлення», розповів Олег Дмитрук.

Найбільш масштабні роботи зараз на котельні у Добропілля. Тут триває заміна газоходів 3 і 4 котла. Старі металеві короби демонтують представники підрядної організації, працюють на висоті 14-15 метрів.

«Підрядника запросили у зв’язку з тим, що є верхолазні роботи, що потребують ліцензії, фахівців, які працюють на висоті – практично альпіністів. Залучаються 2 одиниці техніки: кран з вилітом стріли 28 метрів і вишк», – каже Олег Дмитрук.

Ситуація з боргами населення суттєво не змінилася. На кінець опалювального сезону жителі трьох громад завинили за тепло більше 150 мільйонів. Останнім часом ця сума скоротилась на 5 мільйонів. За словами керівника КП «Добро», це результат роз’яснювальної та судової роботи підприємства.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв про ситуацію на шахті «Добропільська», яка склалася внаслідок ворожих атак на українські ТЕС.