У місті Селидове завершується облаштування комунікацій у ході реконструкції стадіону «Шахтар» дитячо-юнацької спортивної школи, яка входить у президентську програму «Велике будівництво». Про це повідомляється на сайті Донецької облдержадміністрації.

22 липня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик провели в Селидовому нараду, під час якої разом із міським головою Віктором Ремізовим проінспектували виконання графіку запланованих робіт.

У спілкуванні з представниками підрядника, яким виступає ТОВ «АЛЬЯНСБУД», робився акцент на якості та термінах проведення реконструкції спортивного об’єкту, яка має завершитися до 1 жовтня 2020 року. Керівництво області звернуло увагу на першочерговість усунення недоліків, які в ході моніторингу виявила комісія Кабінету Міністрів України.

На сьогодні на території стадіону «Шахтар» виконано демонтажні роботи, споруджено закладні й триває встановлення опорних стовпів під нові трибуни на 1693 місця. Навколо нового футбольного поля зі штучним покриттям 105x68 м продовжується облаштування щебеневої основи під бігові доріжки з поліуретановим покриттям. В адміністративному корпусі виконується накриття даху металочерепицею та обшивка стін приміщень гіпсокартоном. Також на території стадіону продовжується спорудження вуличних туалетів із цегли, встановлюються опори під огорожу, розпочато облаштування під’їзного шляху до стадіону.

Окрім цього, проектом передбачено встановлення зовнішнього освітлення та електронного табло, облаштування майданчика з тренажерним обладнанням, благоустрій.

Вартість проекту з реконструкції складає 32827,278 тис. грн., фінансування відбувається за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного та міського бюджетів.