Погіршення погодних умов на території Донецької області різко збільшило кількість викликів до Служби порятунку, пов'язаних з наданням допомоги водіям.

Так, протягом доби рятувальники витягли зі снігових заметів 23 легкових автомобілі. Від Головного управління залучалось 65 чоловік особового складу та 17 одиниць техніки.

Також рятувальники надавали допомогу працівникам швидкої медичної допомоги. Зі снігової пастки визволили 3 автомобілі швидкої допомоги. Від Головного управління залучалось 14 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Заручниками складних погодних умов минулої доби стали і водії рейсових автобусів та їх пасажири. Рятувальники Донеччини витягли зі снігу на дорогу з твердим покриттям 5 автобусів. Від Головного управління залучалось 19 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

Крім того, бійці ДСНС вивільнили 7 вантажівок. Від Головного управління залучалось 28 чоловік особового складу та 6 одиниць техніки.

Всього минулої доби для допомоги водіям через ускладнення погодних умов залучалось 186 чоловік особового складу та 30 одиниць техніки.