Вихідні - 15 та 16 липня - мешканцям східних областей України краще провести вдома – на вулиці вируватиме злива. Такий прогноз надає Укргідрометцентр.

Синоптичний процес, який приніс українцям дощі та грози, поступово відходить у східному напрямку. Тому саме в цій частині України ще дощитиме, у той час як на решті території країни дощі майже припиняться.

Вітер очікується південно-західний, його швидкість становитиме 3-10 метрів за секунду.

У суботу, 15 липня, на сході країни синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду, короткочасні дощі та грози. Температура повітря вночі 16…18 градусів тепла, вдень стовпчик термометра підніметься до 24…26 градусів тепла. Вітер північно-західний 5-10 м/с.

У неділю, 16 липня, погода для Покровського району суттєвих змін не зазнає. Сонечко зрідка проглядатиме крізь хмари, з яких періодично падатиме дощ. Холодно не буде ні вдень, ні вночі. +15…+17 градусів будуть на вулиці в нічні години, швидкість північно-західного вітру становитиме 1-3 метри на секунду.

Удень очікується мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ. Температура +23°…+25°C. А от північно-західний вітер підсилиться до 5-10 метрів за секунду.

Тож перед виходом із дому обов'язково прихопіть із собою парасольку.