Захисники Маріуполя мають право на гідне життя – сьогодні й у майбутньому. З цим уже зараз допомагає Серце Азовсталі. Проєкт передав перші десять сертифікатів підтримки оборонцям міста Марії та їхнім родинам.

Це стало стартом повноцінної програмної роботи #СерцеАзовсталі за шістьма напрямками: «Здоров'я», «Родина», «Спорт», «Повернення», «Майбутнє», «Захист». Кожен з них враховує актуальні потреби воїнів – від лікування, протезування, реабілітації до здобуття освіти, допомоги з працевлаштуванням та юридичного супроводу.

Зараз проєкт створює навколо себе потужну екосистему, залучаючи до співпраці найкращих експертів, громадські, приватні, державні організації та ініціативи.

Більше подробиць про всі програми підтримки, які базуються на повазі до подвигу героїв та їхньої гідності, читайте на #MetinvestMedia http://bit.ly/3KxYl2m

Нагадаємо, «Серце Азовсталі» є частиною мілітарної ініціативи Сталевий фронт Ріната Ахметова. На допомогу захисникам Маріуполя, членам родин загиблих, полонених і безвісти зниклих оборонців виділено 1 млрд грн. Проєкт здійснюється за організаційної підтримки Групи Метінвест.