Станом на 10 годину 25 листопада на лікуванні в інфекційній лікарні м. Мирноград з діагнозом коронавірусна інфекція знаходиться 27 осіб, із них 6 жителів Мирнограда. З підозрою на коронавірусну інфекцію знаходиться 15 осіб, з них 9 жителів Мирнограда. На лікуванні перебуває один медичний працівник регіону. Таку інформацію надає виконком Мирноградської міської ради.

За добу госпіталізовано 9 людей (8 хворих на COVID-19 та один – з підозрою), з них троє мешканців Мирнограда. На самоізоляції перебуває 58 осіб, 15 з них - з підтвердженим захворюванням на коронавірусну хворобу.

23 хворих потребують кисневої підтримки за допомогою кисневих концентраторів.

Заповненість ліжок в інфекційній лікарні м. Мирноград складає з урахуванням хворих на пневмонію - 56%, всього на лікуванні перебуває 42 хворих, серед них один медпрацівник.

Терапевтичне відділення Мирноградської центральної міської лікарні відновило прийом хворих з дотриманням протиепідемічних заходів. У відділенні на 50 ліжках на лікуванні перебуває 15 хворих з пневмоніями (3 хворих потребує кисневої підтримки за допомогою кисневих концентраторів), за добу поступило 3 хворих на пневмонію.