Станом на 12 годину 24 листопада на лікуванні в інфекційній лікарні м. Мирноград з діагнозом коронавірусна інфекція знаходиться 24 особи, із них 8 жителів Мирнограда. З підозрою на коронавірусну інфекцію знаходиться 19 осіб, з них 10 жителів Мирнограда. На лікуванні перебуває 6 медичних працівників регіону. Таку інформацію надає виконком Мирноградської міської ради.

За добу госпіталізовано 4 людей з підозрою на COVID-19, з них 1 мешканець Мирнограда. На самоізоляції перебуває 61 особа, (із них з підтвердженим захворюванням на коронавірусну хворобу 17 осіб).

23 хворих потребують кисневої підтримки за допомогою кисневих концентраторів.

Заповненість ліжок в інфекційній лікарні м. Мирноград складає з урахуванням хворих на пневмонію - 57%, всього на лікуванні перебуває 43 хворих, із них 6 медичних працівників.

Терапевтичне відділення Мирноградської центральної міської лікарні відновило прийом хворих з дотриманням протиепідемічних заходів. У відділенні на 50 ліжках на лікуванні перебуває 20 хворих з пневмоніями (3 хворих потребує кисневої підтримки за допомогою кисневих концентраторів), за добу поступило 4 хворих на пневмонію.