Станом на 10 ранку 16 листопада по інфекційній лікарні м. Мирноград з діагнозом коронавірусна інфекція на лікуванні знаходиться 25 осіб, 12 із них – мешканці Мирнограда. З підозрою на коронавірусну інфекцію знаходиться 30 осіб, з них 10 жителів Мирнограда. На лікуванні перебуває троє медичних працівників регіону. Такі дані наводить виконавчий комітет Мирноградської міської ради.

За добу госпіталізовано троє хворих з підозрою на коронавірусну хворобу. На самоізоляції перебуває 134 особи, з них 33 особи (одна з них - дитина) - з підтвердженим захворюванням COVID-19.

У важкому стані знаходиться один хворий, його підключено до апарату ШВЛ. 25 хворих потребує кисневої підтримки за допомогою кисневих концентраторів.

Заповненість ліжок в інфекційній лікарні м. Мирноград складає з урахуванням хворих на пневмонію - 73,3% (без розгортання додаткових ліжок). Всього на лікуванні перебуває 55 хворих, із них троє медичних працівників.

Терапевтичне відділення Мирноградської центральної міської лікарні відновило прийом хворих з дотриманням протиепідемічних заходів. У відділенні на 50 ліжках на лікуванні перебуває 28 хворих з пневмоніями (4 хворих потребує кисневої підтримки за допомогою кисневих концентраторів), за добу надійшло 4 хворих на пневмонію.