Станом на 10 ранку 5 жовтня в інфекційній лікарні Мирнограда з діагнозом коронавірусна інфекція на лікуванні знаходиться 36 осіб, із них 9 жителів Мирнограда. З підозрою на коронавірусну інфекцію знаходиться 43 особи, з них 15 жителів Мирнограда. Такі дані наводить мирноградський міський голова Олександр Брикалов.

За добу з підозрою на коронавірусну хворобу госпіталізовано двоє людей. На самоізоляції перебуває 96 осіб, з них з підтвердженим захворюванням на короновірусну хворобу - 48 осіб.

Один хворий перебуває у важкому стані та підключений до апарату ШВЛ. 24 хворих - на кисневій підтримці за допомогою кисневих концентраторів.

Заповненість ліжок в інфекційній лікарні м. Мирноград складає з урахуванням хворих на пневмонію - 105,0% (без розгортання додаткових ліжок), всього на лікуванні перебуває – 79 хворих.

Терапевтичне відділення Мирноградської центральної міської лікарні відновило прийом хворих з дотриманням протиепідемічних заходів.

Станом на 5 жовтня заклади загальної середньої освіти міста працюють в звичайному режимі із суворим дотриманням Тимчасових рекомендацій щодо організації навчального процесу.

На самоізоляції 50 учнів, з них з підтвердженим захворюванням коронавірусна інфекція - двоє дітей. Педагоги закладу дотримуються вимог соціального дистанціювання.