Станом на 10 ранку 25 вересня в інфекційній лікарні м. Мирноград з діагнозом «коронавірусна інфекція» на лікуванні знаходиться 29 осіб, із них п’ять жителів Мирнограда, з підозрою на коронавірусну інфекцію знаходиться 29 осіб, з них дев’ять жителів Мирнограда. Такі дані наводить мер міста Олександр Брикалов.

За добу з підозрою на коронавірусну хворобу госпіталізовано вісім осіб, з них чотири мешканця Мирнограда. На самоізоляції перебуває 62 особи

Двоє хворих у важкому стані та підключені до апаратів ШВЛ. Стан 21 хворого потребує використання кисневих концентраторів.

Заповненість ліжок в інфекційній лікарні м. Мирноград з урахуванням хворих на пневмонію складає 92% (без розгортання додаткових ліжок). Усього на лікуванні перебуває 69 хворих.

З 24.09 по 08.10.2020 року терапевтичне відділення Мирноградської центральної міської лікарні закрито на карантин. Госпіталізацію у відділення хворих тимчасово призупинено. Лікування хворих у терапевтичному відділенні, госпіталізованих до початку дії карантину у відділенні, продовжується.

Станом на 25 вересня заклади загальної середньої освіти міста працюють в звичайному режимі з суворим дотриманням Тимчасових рекомендацій щодо організації навчального процесу.

На самоізоляції з 23.09.2020 по 05.10.2020 знаходяться 24 учні 8-Б класу та 1 учениця 1-А класу НВК «Загальноосвітня школа І ступеня - гімназія».