Станом на 12 годину 24 вересня в інфекційній лікарні м. Мирноград з діагнозом «коронавірусна інфекція» на лікуванні знаходиться 22 особи, із них двоє жителів Мирнограда. З підозрою на коронавірусну інфекцію знаходиться 37 осіб, з них 12 жителів Мирнограда. Такі дані наводить мер Мирнограда Олександр Брикалов.

За добу з підозрою на коронавірусну хворобу госпіталізовано чотири людини, з них один житель Мирнограда. На самоізоляції перебуває 50 чоловік.

Двоє хворих перебувають у важкому стані та підключені до апаратів ШВЛ. Стан 21 хворого потребує використання кисневих концентраторів.

Заповненість ліжок в інфекційній лікарні м. Мирноград з урахуванням хворих на пневмонію складає 86,6% (без розгортання додаткових ліжок), всього на лікуванні перебуває 65 хворих.

У терапевтичному відділенні КНП «Мирноградська центральна міська лікарня» на лікуванні перебуває 50 хворих, з них з захворюванням на пневмонію 44 особи, за добу госпіталізовано 7 хворих.

З 24.09 по 08.10.2020 року терапевтичне відділення Мирноградської центральної міської лікарні закрито на карантин. Госпіталізацію у відділення хворих тимчасово призупинено.

Станом на 24 вересня заклади загальної середньої освіти міста працюють в звичайному режимі із суворим дотриманням Тимчасових рекомендацій щодо організації навчального процесу. Персонал закладів допускається до роботи за наявності засобів індивідуального захисту після проведення безконтактної термометрії.

На самоізоляції з 23.09.2020 по 05.10.2020 знаходяться 24 учні 8-Б класу та 1 учениця 1-А класу НВК «Загальноосвітня школа І ступеня - гімназія», контактних з особою, у якої виявлено позитивний результат тестування на COVID-19.