За останню добу надзвичайних подій у громаді не було, повідомляє міський голова Мирнограда Олександр Брикалов.

Підприємства житлово-комунальної сфери забезпечують належну якість послуг. Станом на сьогоднішній ранок аварійних відключень немає. Комунальники наводять лад на території громади, турбот весняних вистачає.

Медичні заклади працюють у штатному режимі та надають послуги населенню.

Сьогодні розпочинається виплата пенсій за травень через відділення «Укрпошти». Нагадую, профінансовано по 08.05.2022.

З 09:00 до 15:00 працюють відділення «Укрпошти»

  • вул.Гірнича, 7а (5/6)
  • м-н «Західний», 11/30
  • м-н «Східний», 8
  • с.Рівне, вул. Центральна, 24
  • вул.Соборна, 28
  • вул. Мухамадєєва, 8/4.

Учора від Донецької обласної державної адміністрації Мирноградська громада отримала гуманітарну допомогу - понад 1300 продуктових наборів. Спільно з самоорганізацією населення організована робота з її розподілення. Більшість жителів пільгової категорії, багатодітні, опікунські та прийомні сім’ї допомогу вже отримали. Якщо виникають питання, звертайтеся за телефоном 095 211 15 99.

Останніми місяцями спостерігається дефіцит пального на АЗС, в тому числі і в Мирнограді. Тому, графік руху міського транспорту 2, 4, 22, 51 с.Новоекономічне може змінюватиь у зв'язку з нестачею паливно-мастильних матеріалів.

Відділення «ПриватБанку» у м-ні «Молодіжний», 40А працює з 09:00 до 15:00. Банкомати «ПриватБанку» та «Ощадбанку» поповнюються готівкою.

З 09:00 до 16:00 працює магазин «Угольок» за адресою: «Молодіжний», 3. Є в наявності смартфони, стартові пакети, павербанки, батарейки та інші необхідні товари для дому.

В місті діє заборона на продаж алкогольних напоїв, комендантська година та режим світломаскування.

Фактів колабораціонізму не зафіксовано.