У Селидовому внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено адміністративну будівлю. У Новоргодівці відомо про руйнування та поранену людину. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у зведенні про оперативну ситуацію на Донеччині на ранок 26 березня.

«У Селидовому ракетою пошкоджено адмінбудівлю. У Новогродівці поранено людину, зруйновано адмінбудівлю і нежитлове приміщення, пошкоджено 2 будинки і 2 нежитлові приміщення; також пошкоджено приватні будинки у Мемрику», – повідомив Вадим Філашкін.

У Покровському районі також обстріляні Красногорівка, Костянтинівка і Максимільянівка Мар'їнської громади. Двічі під вогонь потрапило Курахове.

У Краматорському районі в Лиманській громаді пошкоджено 10 будинків: 8 у Тернах і 2 у Зарічному. У Костянтинівській громаді пошкоджені 2 господарські будівлі у Віролюбівці.

У Бахмутському районі пошкоджені 5 приватних будинків у Часовоярській громаді.

Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 561 особу, у тому числі 53 дитини.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що у ніч на 26 березня окупанти вдарили по Селидовому та Новогродівці ракетами, тип яких встановлюється.