Привітання з Днем Незалежності від секретаря міської ради Наталії Іваньо

Шановні мої земляки!

Сьогодні наша держава відзначає 31-у річницю незалежності. Нашій незалежності всього три десятки років, але українці виборювали її протягом багатьох століть, жертвуючи своїм життям. I сьогодні сини й доньки України знову гинуть за свободу нашої країни.

Тепер ми знаємо не з підручників ціну незалежності. На жаль, для нашої батьківщини вона дуже висока.

Ми проводжали хлопців, які повернулися у рідне місто на Алею Слави, я бачила очі їхніх батьків. Ці жертви не повинні стати марними. 

Незалежність дається Україні дорого, але це не значить, що ми можемо відмовитися від неї. Ми повинні перемогти. У нас не може бути іншого шляху.

За нами стоять десятки поколінь українців, героїчних людей які вірили у світле майбутнє своєї Батьківщини, мріяли про її волю та визнання. I сьогодні кожен з нас повинен зробити для цього все від нас залежне.

Ми обов'язково відбудуємо свою країну з конкурентоздатною економікою, з правовими свободами, яка займатиме визначне місце у глобальному світі, але для цього ми повинні бути вільними. У нас немає іншого шляху! Ми вже стали на шлях незалежності та свободи і не звернемо з нього будь за що!

Зі святом! З Днем Незалежності України!