Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Новим Роком та Різдвом Христовим

Шановні мешканці великої Покровської громади!

Вітаю вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим.

Цьогорічні зимові свята ми зустрічаємо в непростих умовах – під звуки повітряної тривоги, з постійними перебоями подачі електроенергії, газу, тепла та води.

Вже понад 300 днів триває повномасштабна війна. Гинуть люди, окупанти руйнують нашу інфраструктуру та домівки, в яких ще рік тому вирувало щасливе життя.

Виклики сьогодення зробили нас зовсім іншими: змінили наші звички, думки, прагнення. Ми стали ще сильнішими та милосерднішими один до одного. Ми об’єднались заради перемоги на різних фронтах: гуманітарному, медичному, комунальному, волонтерському...

Я вдячний тим, хто залишився на місцях, і тим, хто наразі перебуває в евакуації, за сотні та тисячі кілометрів від дому, але щоденною працею робить свій внесок не лише у розвиток Покровської громади, а й у наближення перемоги!

Наші захисники сьогодні зустрінуть новий рік далеко від своїх родин, у важких умовах, під обстрілами підступного ворога, але незламні й непереможні. Від всієї Покровської громади я щиро дякую нашим воїнам за можливість для всіх нас зустрічати новий рік на вільній від окупантів рідній землі, за те, що ми можемо вести звичне життя й святкувати. Бажаю кожному нашому захиснику найскорішого повернення додому з Перемогою цілими та неушкодженими.

Вірю, що зовсім скоро всі наші земляки неодмінно повернуться в рідне місто - в український, мирний, безпечний та квітучий Покровськ.

Гадаю, у цей новий рік ми всі маємо одне бажання на всіх – настання найскорішого миру. І нехай воно обов’язково здійсниться.

Нехай у кожного з вас буде віра та можливість надалі будувати успішне майбутнє, плекати нові надії, самостійно приймати сміливі новорічні рішення Адже такі перспективи відкриваються лише вільним громадянам вільної демократичної держави.